Adatbázis

Az alábbiakban közzéteszem azt a – reményeim szerint továbbra is bõvülõ – adatbázist, amely a decker.extra.hu-n már fent volt. Az adatbázis nem teljes, csupán az engem érdeklõ egyes tételek egy részét tartalmazza.

Ismét felhívom a figyelmet, hogy ezek nem általam eladásra kínált áruk, hanem a vatera.hu internetes aukciós oldalon lezajlott, nyilvános aukciókhoz mellékelt képek és az adott tárgyakhoz tartozó eladási árak.
(Ha a tárgy nem kelt el, azt az ár mellett egy csillag jelöli.)

Ezen az oldalon a vatera.hu aukciós oldalon általam figyelemmel kísért, militáriával kapcsolatos tárgyak eladási árait gyűjtögetem kormegjelöléssel és kategóriákba szedve, abból a célból, hogy újabb kínálat esetén legyen egy viszonyítási alap, amely révén megállapítható, mennyire drágán, vagy olcsón kínálja az eladó az adott terméket, illetve a korábbi eladásokat tekintve reális-e érte az aktuális vételár. Az adatbázis elsősorban saját céljaimat szolgálja, de ha más is hasznát látja, annak csak örülök. Az adatbázist folyamatosan bővítem, a frissítésekről külön nem teszek említést.

Bízom abban, hogy az adatbázist a közönség jóhiszemmel és reálisan gondolkodva fogja használni. Az itt feltüntetett árak ugyanis sok esetben nem reális piaci árakat tükröznek, hanem csupán egy fanatikus pénztárcájának vastagságát. Nem szeretném, ha olvasva az adatokat, az eladók azok alapján áraznák be a termékeiket.

A kategóriák:

FRISSÍTVE: 2011. SZEPTEMBER 1.